VALMISTELUT

Jotta kutsut lasketaan kutsuiksi, ne täytyy olla varattuina Digitidissä. Siellä täytyy näkyä kutsujen emäntä sekä kutsuilta täytyy tulla väh. 4 tilausta (sis.emännän) tai 450€ myynti.
Suosittelemme, että jaatte omissa FB-ryhmissänne sneak kuvia, joita päiviätmme Toolboxiin sekä sosiaaliseen mediaan. 
Muista tarkistaa, että Palomassa oleva asiakkaidesi osoitelista on päivitetty, niin voit lähettää asiakkaillesi tiedot tarjouksistamme lauantaina 16.11.

Kannattaa jo etukäteen, ennen perjantaita kertoa asiakkaillesi, että tulet lähettämään heille kirjeen lauantaina. Ne ketkä ovat antaneet sinulle työsähköpostiosoitteen, voivat muuten ehkä huomata viestisi vasta maanantaina töihin palattuaan.

Suosittelemme, että lähetätte Palomasta asiakkaillenne Supersunnuntaikirjeen. Voit lähettää Supersunnuntain tarjoukset asiakkaillesi lauantaina klo 13 alkaen. Voit mielellään käyttää Palomaan tulevaa valmista Supersunnuntai mallia. Tätä kautta saat luultavasti paljon fast track -tilauksia.

Lue tarjoukset tarkasti ja huolella läpi, niin muistat kaikki tarjoukset. Ne kannattaa vielä tulostaa, jotta yksityiskohtia on helppo tarkistaa nopeasti.